POZOR ! ! !

Chceme všechny útulky, chovatelské stanice i lidi, kteří nabízejí psy, varovat!!! Pardubický bezdomovec Tomáš Budík byl propuštěn z vězení a opět pokračuje v tom, čím je všeobecně znám.

Vybírá si psy velkých a drahých plemen, psy, které může pořídit zdarma. Poté se je snaží prodat dál. Pokud se mu to ovšem nepodaří, týrá je a většina z nich, v tom lepším případě končí v pardubickém útulku v dosti zuboženém stavu (pejsci jsou vyhublí, apatičtí, vystrašení nebo naopak agresivní).

Tomáš Budík (cca 40 let, tmavší pleť, krátké vlasy, na čele prořídlé, menší nos) má velmi dobré znalosti o psech všemožných plemen, proto dokáže obalamutit důvěřivé lidi. Navykládá jim, jak se pejsek u něho bude mít skvěle, ale realita je bohužel jiná. Vzdálenost pro něj není překážkou! Pro psa si je schopen dojet kamkoli.

Proto prověřte si prosím pořádně každého zájemce o Vašeho psa, minimálně požadujte předložení občanského průkazu. Pokud ho někde s nějakým psem uvidíte, volejte okamžitě městskou policii (156). Prosím, rozešlete tuto zprávu dál, předejdeme tak zbytečnému utrpení pejsků, kteří se mu do stanou do spárů.

( Z Facebooku )

Velmi často byl vídán v Polabinách s bílým pitbullem.

29 komentářů

  1. PŘIŠLO NA E-MAIL:
    Vazeni pisalkove svobodomyslnych naroru:

    muzete si uverejnovat vase vlastni myslenky bez omezeni vasi svobody v demokraticke zemi ci svete,lec jakmile se dotknete konkretni osoby s uvedenim jmena,adresy a dalsich popisu,budete si muset byt absolutne jisti,ze jste byli opravneni rozhodnutim statu,policie a soudniho dvora uvadet verejne vase „pravdy“,ktere jsou bohuzel klasifikovane z pravniho hlediska jako „defamation,libel and slander“.
    Bohudiky statnim pravnim hlediskum neodpovida vase informace o panu Tomasovi Budikovi,Pardubice,ktere jste prevzali z dalsich defamujicich zdroju a mohu vas sdelit,ze uzaviram pripad s hlediska vyse uvedeneho trestniho aspektu a po zvazeni veskerych podkladu zahajim trestni oznameni za rozsirovani nepodlozenych informaci.
    Za sve predchozi cinnosti pan Budik byl pravne odsouzen a vykon trestu ci napravy byl pod dohleden statnich organu dokonan,lec dalsi svevolne informace,ktere nejsou ze zdroju policie ci spravniho sboru neprislusi vam ani jinych osobam a organizacim verejne publikovat.
    Poradte se s pravni osobou o vyznamu svobodneho projevu ohledne konkretni osoby.
    Ve vyspelych zemich,kde svobodny projev je zarucem dlouho pred tim,nez Ceska Republika nasla sve misto v demokratickych zemich,muzete najit priklady,jak tento postoj je pravne upraven.
    Demokracie neznamena,ze osocovani obcana bez dukazu je dovoleno.
    Be avare!

    JaMaFa
    Kanada,Ottawa
    ——————————————————————————–

    ODEPISUJEME:
    Moc děkujeme za komentář 🙂

    Antifa.cz to dělá zcela svobodně a doposud se jim nic nestalo, čím to bude 🙂

    Myslím si, že se k tomu více vyjadřovat nebudu – radši 😀

    http://ochranazvirat.blueforum.cz/13212/tema/21659/ , http://www.jana-smetanova.cz/aktuality/jana-smetanova-aktuality/tryznitel-psu-budik.html 😉

    • Tak mu niekto najebte na ten budik, ci mam prist zo SR to spravit za vas??? Ak ano, dajte mi vediet, pridem so svorkou tulavych psov, co ho na pokyn rozjebu ako handru 🙂

    • Ten idiot z Kanady taky kšeftuje se psy?

  2. PŘIŠLO NÁM NA E-MAIL:
    Precetla jsem si se zajmem vase uvodni slova,mnoha blahblahblah,jak rikame v Kanade,ale bohuzel se jedna o velice primitivni pojeti svobodneho vyjadreni…mate smulu,ale dostavate se do problemu se zakonem o zachovani nedotknutelnosti osoby ve smyslu defamation,libel and slander.
    Vy Cesi si vysvetlujete svobodu slova po svem,jako si pan president Vaclav Klaus vysvetluje „stipnuti“ drahocenneho pera podle sveho smyslu..
    Clanek autorky Malicke ze 14.cervna 2011 „POZOR“ si zaslouzil moji pozornost ve veci meho klienta pana T.Budika,Pardubice a bohuzel budu muset vas clanek pripojit ke svemu file,ktery pripravuji pro soudni rizeni v zalezitosti nespocetnych nepravdivych informaci,kolujici diky Internetu,po celem svete.
    Neni se co divit,vazeni-jaky je president,takovi jsou obcane statu!Jinymi slovy receno: obcane si zaslouzi takove vedeni,ktere zobrazuje jejich vlastni hodnoty.Ten politicky chaos,ktery zaziva Ceska Republika po leta od sametove revoluce signalizuje mnohe z korene dnesniho naroda….

    JaMaFa
    ====================================================

    NAŠE ODPOVĚĎ:
    Zvláštní, že někdo tak znalý nedokáže udělat ani mezeru za čárkou 😉 a vůbec gramatika celkově je pro Vás velká neznámá, že nepoužijete nějaký textový editor?!

    Koukám, že trpíte asi nějakou averzí k ČR i jeho národu, že… 🙂

    Možná by bylo vhodnější sledovat lépe dění kolem i vně ČR, než někoho osočíte ze „“stipnuti“ drahocenneho pera“. 😉
    „Abychom byli spravedliví, je nutné podotknout, že pořadatelé by mu pero nechali tak jako tak. Ale byla by to potom zábava?“
    Lidi zkrátka prahnou po senzacích, že ano 😉

    Zdravím do Kanady 😛

    • Když ti naše ČR nevoní, tak se do ní neobouvej, je od inteligentů jako ty naštěstí dost daleko a pokud Ti jde tolik o lidská práva, tak hodnotného občana ČR jako je T.B není vůbec problém si ho vzít k sobě. Co já vím, tak v Kanadě máte dost pejsků, tam by se mu učitě líbilo.
      A že zrovna nějakej chytrák z Kanady (JaMaFa) křičí o lidských právech, když jste nám již v minulosti ukázali jak je vaše země sama skvěle dodržuje (emigrace romů do Kanady). Místo aby jste jim lidsky pomohli před utrpením a rasistyckým pronásledováním, radši jste je poslali domů. Takže ta vaše Kanada rozhodně nebude s lidskými právy na tom asi tak růžově jak se zdá, že?!

      Pepe Spinne

      • Plně s vámi souhlasím , ať si ho vemou do Kanady !!!!!!

    • Milá paní, buď máte stejnou úchylku na zvířátka, jako pan jmenovaný, nebo jste jinak stavěná na hlavu. Jinak si totiž vaše příspěvky zde nejde vysvětlit. Zdravím

    • Bydlim v Pardubicich a o Panu Budikovi jsem jiz samozrejmne slysel. Informace ze pokud bude viden s nejakym psem,ze se to ma okamzite nahlasit na mestskou policii(linka 156) je pravdiva,potvrdil mi to jeden nejmenovany Pardubicky straznik,s dodatkem,ze ne v kazdem pripade mu toho psa odeberou,nemuzou mu ho vzit jen proto,ze se na ne blbe koukne. jeho chovani a zachazeni se zviretem musi splnovat skutkovou podstatu prestupku,nebo trestneho cinnu,ale budou se vzdy snazit na nej tzv. „neco najit“ aby mu to zvire mohli odebrat.

    • 2 JAMAFA tvůj klient je pěkný hovado!!! Příště si rozmysli koho zastupuješ javore 🙂

    • Blbka malička promluvila , gramatika nula a chce podávat trestní oznámení woooow , nevím co si doma smolis na papíře , možná pokračování sracky 50 odstínu šedi 😫

  3. Vážená paní, sama jsem před rokem T. Budíkovi naletěla a pejska mu darovala. Apelovala jsem na něj , ať se mi hned ozve, až s pejskem dorazí domů. Po týdnu shánění se mi přijel se psem ukázat. Pes byl pohublý a vyčerpaný. Když jsme si šli spolu sednout na zahrádku, nedal za celou dobu psovi ani napít ,dokavaď jsem ho na to neupozornila. Poté u mě nechal psa přes noc a ráno si ho vyzvedl. Po třech dnech se situace opakovala a pejsek vypadal zuboženější a hlavně hrozně unavený. Nevydržela jsem se na to dívat a pejska si vzala zpět. Ovšem už bez veškeré výbavy, kterou jsem mu k psovi darovala, aby měl věci, na které je zvyklý. Takže můžu garantovat pravdivost informací v médiích, které zde zpochybňujete!!! A postavte se třeba na hlavu!!!

    • Budíka znám, každých 14 dní střídá pejsky. přespává po domech. Nám dokonce spal i před bytem na rohožce, i přesto, že bydlí u matky. Jeho pejsky každý lituje, psala se proti němu petice, (každý tu v okolí o něm ví.), která se dokonce psala Kubišové, ta na ni ani neodpověděla. Nechtěla si asi máchat prsty. V domě, kde bydlí s ním jsou velké problémy
      Psy týrá, nedává jim nažrat, protože nemá na krmení. Výzva, že se má volat na 156 je zbytečné, protože jsem ho viděla, jak se na ulici vybavuje s policatjtama, když šel venčit psa. v klidu se rozloučili a každý šel na svou stranu!!!!!!!!§§
      Nějaká taková osoba , co píše z Kanady do toho nevidí, ať si organizuje u nich v Kanadě.

  4. reakce na JE TO PRAVDA:
    Moc děkuji za Váš koment, mám podobnou zkušenost a ráda bych se Vás ještě na něco zeptala, ale ne takto veřejně. Mohla byste se mi, prosím, ozvat na email soukupova45@email.cz? Moc děkuji!

    • O Budíkovi bude jeden díl publicistického pořadu Soukromá dramata Bude se vysílat na Primě. První díly budou od 13 září prý to bude pecka

  5. at už jsou to o něm teed keci nebo ne, …tak co vím určítě, …že je tomu tak patnáct let zpátky a tohle hovado pracovalo jako kádesák u hracích automatů pro jednu nejmenovanou kamarádku, …..tenhle magor tam v maringotce i bydlel a vždy měl u sebe vzrostlejší fenu, ..a ptáte se proč?……JE TO ZOOFIL, ….a to fám rozhodně není. .vím na sto procent, …páč ho hledali policajti u tý kámošky doma, právě kvůli zoofílii, …..svině patří na porážku

    • Vše, co je tady napsáno je naprostá pravda. Já sama jsem měla psa z útulku, který tomuto monstru prošel rukama. Část tohoto článku je převzatá s mého řetězového e-mailu, který jsem tehdy psala. Posílala jsem i do Blesku, ale neotiskli ho. V útulku jsem pomáhala jako dobrovolnice rok. Nebyl týden, aby tam nepřibyl jeden pes od toho hovada Budíka. Nikdy to nebyl pěkný pohled a někteří pejsci na následky jeho výborné péče umírali….Takže ta kanadská nána ať si tady mele co chce. Jestli tohle čtete, vy ochránkyně lidských práv, klidně mě zažalujte, mám vás s celou Kanadou i prasetem Budíkem v prd…..Klidně Vám poskytnu i svou adresu trvalého bydliště a telefon a můžete mě předvolat !!!

  6. ..toho krypla zná snad každý Pardubičák a díky tomu každý ví ,že zvířata k tejto osobě nepatří! Ani pes ,ani kočka – nic.. Až ho potkám,bude rád když odejde po svých …a to má už u mě slíbeno před nástupem trestu!

    ..a ta čůza z Canady bo z Kanady ,ať tu nic nepíše – když ví hovno tom ,co se tu děje!!! Takový tu chybějí…

  7. Je to zoofil, veřte tomu nebo ne 😉

  8. Bože, co to tu zase píše za důležitou krávu? Prostě Budík není normální a potřeboval by vyléčit. Osobně bych se o to přičinila, kdybych s ním měla tu čest.

  9. vy ste advokatka, ktorej prachy zatemnili modzog alebo rodeny primitiv bez kuska zdraveho usudku??

  10. Tohoto pána jsem před několika lety osobně našel jak krade v jednom panelovém domě v Pardubicích. V domě jsem v té době bydlel. Nebylo to příjemné setkání, když se mě snažil kolem 22hod napovídat, že jde na návštěvu a ukázal na moje dveře. Rozhodně to není dobrý člověk

  11. sorry MALIČKÁ to že pan B. „byl pravne odsouzen a vykon trestu ci napravy byl pod dohleden statnich organu dokonan“ neznamená že se napravil. Do konkrétního případu nevidim, ale pokud byl trestán za týrání zvířat atp. chápu obavy chovatelů… Zajímalo by mě zda by ste bez obav své děti pustila na víkend s pedofilem, který „byl pravne odsouzen a vykon trestu ci napravy byl pod dohleden statnich organu dokonan“?

    Pro ostatní: pokud sem se dobře dovtípil „MALIČKÁ“ je cizinka a s takovou mi příjde její psaná čeština velmi dobrá, vynechaná čárka nebo mezera se může stát každýmu…

    • Dovtípil ses špatně, MALIČKA, je autorka toho článku. A to, co je zkopírováno pod článkem, je reakce nějaké té paní advokádky přes oceán 🙂

  12. Mě se nejvíc líbí srandovní příspěvky toho teenegera JaMaFa, který se vydává za kanaďana 🙂 Myslím, že by měl dostat více prostoru!

  13. Tak si vem to PRASE do CANADY ty pičko ubohá.
    Už tam máte těch PRASAT z ČR celkem dost.
    Neotravuj tady a jdi vytvářet ten NÁDHERNEJ MULTIKULTURNÍ KANADSKEJ PROSTOR v zemi, která byla ukradena původnímu
    obyvatelstvu a my si budeme dělat zase naši zemi k obrazu svému,
    protože tahle naše zem nebyla ukradena nikomu a je to země
    našich předků !!!

  14. Ta tzv.JaFama má svůj názor a zřejmě to bude příbuzná p.Budíka,když ho tak hezky obhajuje… To,ale nic nemění na tom ,že Budík nechává psi jako zástavu v hospodách,že hned přijde a peníze přinese a co s pejskama dělá to mu bohužel nikdo nedokáže 😦

    • V pardubickém útulku moc dobře vědí, jaký pes je od Budíka, poněvadž mu je odebírá městská policie, takže pokud má někdo podezření na zoofilii, dá se to velmi jednoduše a rychle zjistit vyšetřením. Kdyby to místním doktorům včetně obsluhy útulku nebylo ukradené, mohli tuto zrůdu už dávno zastavit. Oni jsou v podstatě jediní, kdo mají nějakou páku v ruce na Budíka. Možná se jednou najde nějaký dobrovolník, který (až ho jednou někde potká) ho něčím vezme přes palici a bude klid. Ale já jsem v útulku chodila vypomáhat venčit o víkendech psy, takže se absolutně nedivím ničemu….
      A ta kráva z Kanady? Ať si ho tam nastěhuje a může si ho tam obhajovat a léčit.

  15. Nejsem zastánce „Pejskařů“..:-)..pro mně je to nepochopitelné,když někdo zvíře staví před člověka , nic méně musím souhlasit s tím že tento člověk do společnosti nepatří a min. má být zavřený v PL a nikdy ho již nevypustit ven ..Jsem si jist že jakékoliv zvíře si zaslouží důstojné zacházení popřípadě důstojnou nebo humánní smrt…Právnici a Politici jsou obory které jsou lehce prodejné a za peníze budou takzvaně hájit práva kohokoliv na což musí mít velmi dobře vyvinutý trávicí ústrojí …tak že z určitého úhlu pohledu se dá říct že má slečna/paní společné rysi z panem Budíkem…(určitý tip zvrácenosti)

  16. Jezis co tu resite jak ho potkate dejte mu po rypaku a je to porad se obracet na policii je zbytecne nekam ho zatahnout dat mu par facek a opakovat to obden a treba casem dostane rozum pokud ne zvysovat davky..takovej clovek je uplne zbytecnej

Napsat komentář